Bewegen voor 60+

Bewegen is goed voor iedereen, het bevordert het uithoudingsvermogen en houdt de spieren langer soepel. De oefeningen in deze les worden zowel staand als zittend gedaan. Tevens komen concentratieoefeningen en geheugentraining aan bod. Naast het bewegen is het sociale contact ook heel belangrijk. Kortom, op een gezellige manier wordt er aan lichaam en geest gewerkt in deze les.

Mijn naam is Mirjam Bikker en ik geef ouderengym bij de Gym Vereniging Meerkerk. Ik ben geboren en getogen in Meerkerk en zo lang ik me kan herinneren ben ik op één of andere manier betrokken bij de GVM, hetzij als lid hetzij als bestuurs- of commissie lid. Nu ben ik dus ook leiding en ik heb er ontzettend veel plezier in om onze ouderengroep gymles te geven. Een uur lang zijn we in beweging, we doen oefeningen op muziek, doen we allerlei spellen en hebben het ontzettend gezellig met elkaar. Het is een uur waar ik veel energie van krijg!

Benieuwd naar het volledige lesrooster?

Bekijk het hier!