Bodyshape

De lessen bodyshape zijn voor diegenen die graag willen bewegen en hun conditie willen versterken maar geen lastige passen willen doen. Tijdens de bodyshape lessen wordt er op gezellige, opzwepende muziek verschillende spierversterkende oefeningen gedaan waarbij je werkt aan de functionele kracht die je in het dagelijkse leven gebruikt. De oefeningen kunnen zowel staand als liggend op een matje gedaan worden. De lessen zijn afwisselend en er wordt ook gebruik gemaakt van gewichtjes en tjubs. 

De lessen bodyshape zijn voor iedereen vanaf 16 jaar en ouder. Ook voor mensen met een lichte blessure zijn de lessen zeer geschikt. Geef dit aan bij de trainster en zij zal je een andere optie geven zodat je gewoon mee en door kan trainen! 

Even voorstellen: Ik wil mij even voorstellen, mijn naam is Eleonora van Giersbergen en ik ben 53 jaar, ik ben single en heb een dochter van 19 jaar. Ik geef al sport/dansles vanaf mijn 17 jaar. Ik zat zelf al vanaf mijn 3 de op balletles en later heb ik als achtergronddanseres gedanst bij verschillende bekende artiesten zoals  de 2 Brothers on the 4the Floor. Nu geef ik al jaren les bij GV Meerkerk aan dames vanaf 25 tot 65 jaar. Bodyshape is een Total bodyworkout en geen 1 week is hetzelfde. We werken aan kracht, uithoudingsvermogen, lenigheid, bewustzijn  en vooral  veel plezier. We trainen met gewichtjes, springtouw, kettebell en tube om de weerstand te trainen.

Sportieve groetjes, tot 11 september om 9.15 in de Linde te Meerkerk

 

Lid worden Vragen?

Benieuwd naar het volledige lesrooster? Bekijk het hier!