ClubApp

Bij GVM Meerkerk hebben we een app speciaal voor onze leden. Benieuwd wat de GVM Meerkerk ClubApp jou gaat brengen? Download hem dan nu! Dit kan alleen voor leden.

Privacy: De ClubApp bevat persoonsgegevens. Als lid kan jij zelf bepalen welke gegevens getoond worden door jouw privacy instellingen aan te passen. Deze privacy instellingen kan je aanpassen via de ledenlogin op de clubwebsite of via de ledenadministrateur. Ook belangrijk: Sluit de app af zonder uit te loggen, zodat je bij het opstarten automatisch ingelogd bent.

Vanaf mei 2021 is de ClubApp ons communicatiemiddel voor leden, leiding en bestuur. Kijk of al je gegevens nog kloppen, zoals adres en telefoonnummer en pas het indien nodig aan. Wist je dat je ook een foto kunt toevoegen? We zijn druk bezig alle leden in de goede groepen te zetten. Vanaf dit seizoen 2021/2022 gebruiken we de ClubApp voor het aan –en afmelden bij de lessen. Er worden geen nieuwe WhatsApp groepen meer aangemaakt. We hopen je zo voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht je nog vragen, suggesties of opmerkingen hebben dan horen wij die graag.

Groeten het Bestuur.