Gymnastiek

De gymnastieklessen zijn voor iedereen en voor alle leeftijden. Als een kind drie en een half jaar is kan het al gaan gymmen bij de 1e kleutergroep. Jongens en meisjes zitten dan bij elkaar. Voor deze leeftijd is het ontwikkelen van de motoriek heel belangrijk en daarnaast is het sociale aspect voor hen ook van groot belang. Kleuters hebben plezier in bewegen en ze maken een enorme ontwikkeling door. Met kleutergym proberen wij aan de bewegingsbehoefte van elke kleuter te voldoen.

Met behulp van toestellen en een spelletje als afronding, wordt er gewerkt aan de motorische en sociale vaardigheden van de kinderen. Nog steeds staat het plezier in bewegen voorop.

Naast de reguliere lesgroepen zijn er ook selectiegroepen. De oudere groepen doen mee aan regionale wedstrijden georganiseerd door de Gymnastiekbond van het rayon Zuid-Holland Zuid.

Even voorstellen:

 

Hoi! Mijn naam is Rianne de Jong, ik ben 18 jaar en kom uit Hoogblokland.  Ik hou heel erg van dansen, gymen en met kinderen om gaan. Dat is ook de reden dat ik van dit allemaal mijn beroep heb gemaakt! Zo geef ik danslessen in Hoogblokland, Arkel en Giessenburg, gymlessen in Hoogblokland en werk ik op een kinderopvang. Vanaf september mag ik ook bij de GVM gymles komen geven, dit ga ik geven aan de jongste meiden en jongens van de sportvereniging, de kleutergym! Ik heb er nu al ontzettend veel zin in en hoop jullie in september allemaal te zien!

 

Hoi! Mijn naam is Bdur Ali, ik ben 20 jaar en kom uit Meerkerk. De meeste op de vereniging kennen mij onderhand wel, omdat ik zelf hier al z’n 15 jaar op turnen zit. In mijn dagelijkse leven ga ik naar school en volg ik de studie sport en bewegen aan het CIOS Goes. Na velen jaren assisteren bij vele lesgevers op onze vereniging, ben ik zelf de lessen gaan geven en ga ik het aankomende weer lesgeven aan gym 3, wat ik echt super leuk vind!!! En dit jaar neem ik er een extra taak bij en dat word lesgeven aan mijn eigen groep de selectie, wat ik samen ga doen met Jorine. Hier ben ik enthousiast over en ik hoop op een mooi en sportief seizoen.

Lid worden Vragen?

Benieuwd naar het volledige lesrooster? Bekijk het hier!