Gymvereniging Meerkerk zoekt:

Geplaatst op vrijdag, 19 oktober 2018

leiding voor 60+ gym
Iedere dinsdagmorgen van 11 tot 12 uur komen er ongeveer 15 60+ers naar de Pukkel toe om te bewegen. Bewegen is goed voor iedereen, het bevordert het uithoudingsvermogen en houdt de spieren langer soepel. De oefeningen die ze wekelijks doen in deze les worden zowel staand als zittend gedaan. Tevens komen concentratieoefeningen en geheugentraining aan bod. Naast het bewegen is het sociale contact ook heel belangrijk. Kortom, op een gezellige manier wordt er aan lichaam en geest gewerkt in deze les.
Is deze rol je op het lijf geschreven? Meld je dan aan via leden.gvmmeerkerk@gmail.com

leiding voor de instap-selectie turngroep
Bij GVM hebben wij drie selectiegroepen. Uit de reguliere gymgroepen groeien de talentjes door naar deze selectiegroepen. Voor onze instapgroep (leeftijd 5,6 en 7 jarigen) zijn wij vanaf januari 2019 op zoek naar gymleiding. Deze enthousiaste groep krijgt nu elke week 1,5 uur selectietraining. Til jij ons aanstormend talent naar een hoger niveau? Meld je dan aan via leden.gvmmeerkerk@gmail.com