Power Yoga

Vanaf september ga ik po-weryoga geven in Meerkerk. Ik ben Yvon van der Voort en woon samen met man en kids in Meerkerk. In het da-gelijks leven ben ik zelfstandig adviseur op het gebied van milieu en veiligheid. Al bijna 20 jaar sta ik minimaal 1 keer per week op de yo-gamat en heb ontdekt dat dit voor mij de enige manier is om mijn hoofd ‘uit’ te zetten en te ontspannen. In 2005 heb ik mijn diploma gehaald om les te mogen geven. Het fijne gevoel dat ik van poweryoga krijg, wil ik ook aan anderen kunnen overbrengen; via inspanning jezelf ontspannen en onder-tussen je lichaam fysiek sterk maken. Al een hele tijd had ik het plan om les te geven in Meerkerk, maar de organisatie eromheen heeft me steeds tegengehouden. Gelukkig kan het nu via de gymvereniging.

Bestellen yogamat

Om deel te nemen aan de power yoga lessen heb je een yogamat nodig. De matten van de proeflessen waren geleend en zijn voor de vaste lessen niet meer beschikbaar. Je zult zelf je mat moeten aanschaffen. Aangezien de meeste yogamatten die je in de winkel kunt kopen te glad zijn voor power yoga adviseren wij je een mat bij Yvon af te nemen. Zij zal de matten voor iedereen bestellen.

De sticky matten die ook tijdens de proeflessen gebruikt zijn, zijn zeer duurzaam en kosten 31 euro per stuk (2 meter lang en 4,5 mm dik). Mogelijk moeten er nog verzendkosten betaald worden, deze worden verdeeld over de gehele bestelling. Deze matten zijn over het algemeen goedkoper dan elders.

Je kunt tot woensdag 17 juli doorgeven of je een mat wilt bestellen via info.gvmmeerkerk@gmail.com Geef aan of je een donker blauwe of een paarse mat wilt hebben. Als je geen kleur aangeeft, dan wordt het een verrassing wat je krijgt. De matten kun je in de week van 26 augustus bij Yvon ophalen tegen contante betaling. Hierover krijg je nog een mailtje waarin staat welke avonden dit mogelijk is en het adres. De mat moet je namelijk voor de eerste les nog even schoonmaken omdat hij anders te glad is om te gebruiken.

Poweryoga in Meerkerk Vanaf september ga ik poweryoga geven in Meerkerk. Ik ben Yvon van der Voort en woon samen met man en kids in Meerkerk. In het dagelijks leven ben ik zelfstandig adviseur op het gebied van milieu en veiligheid. Al bijna 20 jaar sta ik minimaal 1 keer per week op de yogamat en heb ontdekt dat dit voor mij de enige manier is om mijn hoofd ‘uit’ te zetten en te ontspannen.  In 2005 heb ik mijn diploma gehaald om les te mogen geven. Het fijne gevoel dat ik van poweryoga krijg, wil ik ook aan anderen kun-nen overbrengen; via inspanning jezelf ontspannen en ondertussen je lichaam fysiek sterk maken. Al een hele tijd had ik het plan om les te geven in Meerkerk, maar de organisatie eromheen heeft me steeds tegengehouden. Gelukkig kan het nu via de gymvereniging. Ik kijk ernaar uit om na de vakantie met twee groepen te starten en mensen te zien groeien op de mat. Namasté