Streetdance

Streetdance is een leuke en intensieve sport waarbij je door middel van dans al je spieren gebruikt. Door aan streetdance te doen wordt je leniger en krijg je een groot uithoudingsvermogen. Daarnaast is het leuk om met je groep te werken naar een doel zoals je de jaarlijkse uitvoering of het Dance 2 Demo optreden. De populaire muziek is zo opzwepend en dat je vergeet dat je eigenlijk aan het sporten bent!

Even voorstellen:

JJay is een vrolijk, energieke en gepassioneerde danser/docent. Hij heeft zijn opleiding gevolgd op de dansacademie in Amsterdam en Hoge School voor de Kunsten in Rotterdam. JJay probeert zijn leerlingen te motiveren en hun grenzen te verleggen. Gezelligheid, lol maar vooral ook hard werken zijn onderdelen van de les waar naar wordt gestreefd. Komend seizoen geeft Jjay les op dinsdag aan streetdance 9-13 jaar en 13 jaar en ouder. 

 

Hoi,

Ik ben Céline van Leer en ik ben 20 jaar oud. Ik woon nu in Gorinchem. Ik volg momenteel een dansopleiding aan het Albeda College in Rotterdam. Ik ben aan het studeren voor dansdocent. Ik geef in veel verschillende stijlen les, waaronder Streetdance, Hiphop, Commercial, Jazz en ga zo maar door. Ik ben als klein meisje begonnen met dansen bij de GVM en het is mijn passie. Hopelijk zie ik je snel bij mij in de dansles

 

 

Lid worden Vragen?

Benieuwd naar het volledige lesrooster? Bekijk het hier!