Streetdance

Streetdance is een leuke en intensieve sport waarbij je door middel van dans al je spieren gebruikt. Door aan streetdance te doen wordt je leniger en krijg je een groot uithoudingsvermogen. Daarnaast is het leuk om met je groep te werken naar een doel zoals je de jaarlijkse uitvoering of het Dance 2 Demo optreden. De populaire muziek is zo opzwepend en dat je vergeet dat je eigenlijk aan het sporten bent!

Hallo, Ik ben Romy Schotman en geef streetdance les aan de allerkleinste! Groep 1 en 2 zijn onder mijn begeleiding. Dansen doe ik zelf al vanaf dat ik 6 jaar ben. Ooit begonnen bij Omos Arkel en daarna ook bij GVM Meerkerk gedanst. Naarmate ik ouder werd ben ik bij de dansschool in Gorinchem gaan dansen. Nu ben ik weer terug bij het begin, want ik dans in de dansgroep Denz van Omos Arkel. Vanaf mijn 19e geef ik les bij GVM Meerkerk en lesgeven is echt mijn passie! Ik vind het super leuk om de kinderen echt iets mee te geven en vooral veel plezier te hebben in hun sport. Naast mijn werk als dansdocent heb ik ook nog een eigen bedrijf in de creatieve sector. Ik noem mezelf dan ook altijd een creatieve duizendpoot! Die creativiteit vind ik ook echt in het lesgeven van kinderen.Ik zie jullie graag weer in het nieuwe seizoen en hopelijk ook veel nieuwe kinderen die gezellig komen dansen! Heel erg welkom vanaf 5 jaar!

Mijn naam is Michelle. Ik geef les bij de streetdance. Zelf dans ik al sinds ik 5 jaar ben dus ik ben eigenlijk mijn hele leven al bezig met dans. Het leukste aan lesgeven vind ik het zien dat de kids in mijn les echt het dansplezier ervaren. Het samen met de kinderen toe werken naar shows vind ik natuurlijk ook erg leuk. De 2 jaarlijkse uitvoering is daarom ook altijd een evenement waar ik naar uit kijk!

Hoihoi! Ik ben Susanne, 18 jaar en ik geef Streetdance aan groep 4 en 5. Ik zit al sinds mijn 5e op dansen. Toen ik in de tweede van de middelbare school zat moesten we een stageplek zoeken, ik heb toen bij Romy stage gelopen bij streetdance 2 en 3. Sindsdien ben ik blijven hangen en heb ik uiteindelijk een KNGU opleiding niveau 2 + 3 gehaald. Ik vind het belangrijk dat leerlingen zich steeds blijven ontwikkelen en grenzen blijven verleggen. Maar bovenal plezier hebben tijdens het dansen!  Hopelijk zie ik je in het nieuwe seizoen weer. Ik heb alvast heel veel zin in!

JJay is een vrolijk, energieke en gepassioneerde danser/docent. Hij heeft zijn opleiding gevolgd op de dansacademie in Amsterdam en Hoge School voor de Kunsten in Rotterdam. JJay probeert zijn leerlingen te motiveren en hun grenzen te verleggen. Gezelligheid, lol maar vooral ook hard werken zijn onderdelen van de les waar naar wordt gestreefd. Komend seizoen geeft Jjay les aan streetdance 6. Afgelopen seizoen gaf hij in verband met het vertrek van Wieke ook les aan streetdance 5, maar dit zal nu gegeven gaan worden door Susanne.