Zumba

Zumba is een heerlijke actieve fitnessworkout, gebaseerd op Latijns Amerikaanse dansen, zoals de salsa, merengue, axe, samba en cumbia, maar ook op top 40 muziek. De naam zumba komt uit het Colombiaans-Spaans, waar het zoveel betekent als: “snel bewegen en lol hebben”, een omschrijving die perfect past bij deze dansvorm. Dus als je 16 jaar of ouder bent en je vindt dansen leuk en je wilt ook nog eens werken aan je conditie en uithoudingsvermogen dan is Zumba iets voor jou!

Hoi,
Mijn naam is Ester kraan en ben vanaf november 2008 Zumba instructrice. Mijn hele leven heeft altijd in het teken van dansen gestaan. Ooit begonnen met stijldansen, daarna jarenlang in het showballet Crystal Dancers gedanst en daarnaast (dans) modeshows gedaan in binnen en buitenland.
Toen Zumba overkwam uit Amerika werd ik helemaal enthousiast en heb direct een opleiding gedaan , zodat ik kon gaan lesgeven. Om inspiratie op te doen ga ik regelmatig naar Jamsessions, waar ik  nieuwe dansen en choreo?s leer voor in de les.
Nu ruim 2 jaar Zumbadocente in Meerkerk, waar we een ontzettend enthousiast gezellige groep hebben en iedere donderdagavond de sterren van de hemel dansen????????!

Lid worden Vragen?

Benieuwd naar het volledige lesrooster? Bekijk het hier!